Velkommen

Kære Vågne Venner,
hermed åbner vi vores helt egen “platform”

Fri for Face-books censur,
Fri for at skulle bruge energi på at forsvare sin holdning overfor en forført verden,
Den platform som vi har ventet på, hvor vi kan være os selv, nu er den her,

Vi ønsker i tager den i brug og lærer den at kende, som man lære at køre en ny bil, den er naturligvis ikke som den gamle, men jeg er sikker på du hurtigt vil lære at bruge den og falde til, vi har ihf gjort vores for at gøre det så bruger venligt som overhovedet muligt.

Den bliver søsat nu, vi kan ikke vente længere, men klart vil der være fejl og mangler – og det siger du bare, så gør vi hvad vi kan for at rette på det – men husk, det er IKKE face-book, de har jo været igang i mange år og har mange flere penge til rådighed, end det koster at få denne enhed op at køre.

Nu ser vi hvor vi ender, nu har vi ihf gjort vores til at vi kan boltre os på vores helt egen vågne legeplads
Her kan du ikke sige noget forkert, eller der kræves dokumentation eller andet for det du skriver, det hjælpes vi med her, det er jo ikke kun en envejs-kanal, vi må alle være aktive i selv at finde den viden vi søger, – så altså igen, tro ikke på alt jeg skriver, find også selv ud af det – altså, vi skal lære at tro på os selv – og det gør vi kun ved at ta vores stjålne ansvar tilbage igen, dét vil gøre dig så super-stærk at du ikke har behov for andres anderkendelse, eller dokumentation, du ved, eller finder selv ud af det, uden at udskamme andre, der på samme vis ønsker sandheden frem.

Jeg har i øvrigt valgt dette cover-billede (original billedet er fundet her), da det symboliserer hvad vi kan når vi samler os – vi bliver stærke, præcis dét de der har holdt os stangen igennem 1000 vis af år frygter.

Vi er folket der rejser os
Vi er folket der tar ansvar
Vi er folket der står sammen
Vi er en enhed, der ikke frygter dem
DE kommer til at frygte os

Velkommen til, kære Vågne Venner

Debora

5 Kommentarer

Det er vigtigt vi connecter irl, og gerne sammen med ligesindede i det område man holder til
Denne her platform er så vi trodsalt har den når de lukker div grupper og private profiler på Deres fb.

Hej Christina,
Kom in i gruppen som omhandler udviklingen af Vågne Venner og fortæl os mere om dine tanker – så prøver vi at se på det.

Mange tak for denne platform. Det bliver spændende at se hvordan vi på denne måde kan hjælpes ad med at begynde at leve og skabe det frie oplyste liv vi drømmer om ❤

Comments are closed.