Valg til folketinget 2022

Valg til folketinget 2022

Hvis du er en af dem der går og overvejer hvorvidt du pkt. 1 overhovedet vil deltage i valget, og pkt 2 hvis du beslutter dig for at deltage, hvem skal du så stemme på?

Her håber jeg du husker på hvem der stod ved din side under hele covid-19 perioden (som jo nok ikke er ovre endnu).
Her tænker jeg først og fremmest på JFK21 og alle folkene som er gået sammen under Frihedslisten.
Det vil i mine øjne være vanvittigt hvis du lige pludselig nu vælger at støtte op om et af de partier som enten stod ved Mette Fredriksen’s side eller hvis de ikke gjorde, ikke lavede noget særligt væsen af at være opposition. Det naturligvis Moderaterne og Danmarksdemokraterne, som jo har velkendte “skurke” ved roret.
I min bog er engenligt meget simpelt:

Du er enten med os eller mod os!

Med os mener jeg på ingen måde os som værende “Frihedsbevægelsen” og/eller Vågne Venner, men derimod os der stod imod det voldsomme pres vi som individer er blevet udsat for de sidste par år.

Her var jeg personligt fuldstændig ligeglad med hvem du var, hvilke synspunkter du havde eller hvilken gruppering du kom fra.
Jeg var bare meget meget glad for at Du var der, og at vi gik side om side i protest mod den verden der var ved at blive tvunget ned over hovederne på os alle – røde, blå, sorte, hvide, grønne, kristene, jøder, hinduer, muslimer, unge som gamle !

Du bør huske på at den kamp så langt fra er vundet.
Hold fokus – alt andet er i et eller andet omfang irrelevant.