Undergrundsguide til forandring og beskyttelse under Corona-Fascismen

fundet på bloggen ILDSPOR

Stand and deliver

You let them put the fear on you

Stand and deliver

But not a word you heard was true

But if there’s nothing you can say

There may be nothing you can do

Do you wanna be a free man

Or do you wanna be a slave?

Do you wanna be a free man

Or do you wanna be a slave?

Do you wanna wear these chains

Until you’re lying in the grave?

– Eric Clapton og Van Morrison i ny protestsang mod Corona nedlukningerne

Den korte undergrundsguide til forandring og beskyttelse under Corona-Fascismen.


Kontrolleret kaos er på vej. Ifl. World Economic Forum vil internet og elektricitetet blive angrebet [dette er forudsagt af WEF i efteråret 2020, og nøjagtigt, hvad som ’tilfældigt’ er sket efterfølgende i USA og andre lande] samt at financielt sammenbrud er på trapperne. The Great Reset er på vej med stor fart.

UPDATE 28. februar 2021:

Registreringer foretages af vågne mennesker, som protesterer i disse dage, og rygter og analyser viser, at det kun er et spørgsmål om tid før arrestationer af danske Coronakritikere foretages, dvs. hvis du er en af dem som ikke har taget mundkurv på, men taget bladet fra munden fordi du kan se, at den er helt helt helt gal med det officielle Corona-narrativ, kan du potentielt forvente ransagning, bank på døren, arrestation, tvangs-dit og tvangs-dat, isolation, etc.   Hvis du kun poster kattekillinger, bagedysten og vild med dans, er blindt troende lydig i Coronas Vidner, og i øvrigt tror, at Mao Mette Mengele er en frelser, har du intet at frygte som dansk tilbedende ‘Nordkoreaner’ fra de danske hemmelige statspoliti.

IKKE mindst siden de lige nu har flyttet Covid til alment farlige sygdomme i klasse med ebola, m.fl. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/304. Dette ændrer ALTING derhen, at alle de drakoniske tvangsforanstaltninger kun er hjemlet, hvis der er tale om “samfundskritisk” sygdom. Og det er Covid nu. 

Dette kan snart være scenariet i en notits:

” Det var i går nødvendigt for politiet at tilkalde en låsesmed for at tiltvinge sig adgang til en ejendom et sted i Danmark. Ejendommens ægtepar var eftersøgt af statens epidemikontrol for at nægte at blive Coronatestet og vaccineret. De er desuden mistænkt for at have, eller have haft snue. De tilbageholdes i 72 timer imens de tvangstestes og tvangsvaccineres, og deres DNA bliver udtaget til fremtidig undersøgelse. I henhold til epidemiloven kan de se frem til retsforfølgelse og når de kendes skyldige kan de se frem til både bøde- og fængselsstraf på op til 6 Mdr. At de er politiske aktivister har intet med sagen at gøre, siger myndighederne.”

Tyskland har oprettet isolationslejre med pigtråd omkring til formodede smittede og man har i Norge indlagt folk på Psykiatrisk Afd. fordi de ikke ville tage en test, raske mennesker vel af mærke, så ved man, at med Mette og Løgnicke ved roret, så er det kun et spørgsmål om tid. Husk på at Løgnicke og justitsministeren fo få uger siden prøvede at luske igennem, at hvis naboen på 5. sal var positiv, så skulle hele opgangen i isolationslejr.


Lektor Thomas Aastrup Rømer skriver 28. fenruar på FB:

Jeg har i de sidste par dage diskuteret klassifikationen af coronaen. Der er kommet dårligt nyt.

Sundhedsstyrelsen har så sent som d. 27 februar, altså i går, ændret klassifikationen af Corona, så sygdommen nu er ”Alment farlig”. Dermed kan den nye Epidemilov finde anvendelse på den aktuelle situation. Ændringen sker i en Bek. nr. 305, som er blevet publiciret i dag, d. 28. februar.

Det betyder, at regeringen kan fortsætte med Nedlukninger. På den måde er hasteloven fra marts 2020 nu gjort permanent for så vidt angår corona, sådan lige ”belejligt” til dagen, og uden nærmere begrundelse eller faglig diskussion.
Der savnes en begrundelse for, hvorfor Corona pludselig er ”alment farlig”, når den nu i et helt år blot har været ”smitsom”. Det er meget mystisk. Hvilke nye informationer om sygdommen er kommet frem, der kan begrunde skiftet, som på dagen falder sammen med kravene fra det politiske niveau?

Årsagen til skiftet er da også nok snarere politisk. Sundhedsstyrelsens indstilling er nemlig ikke sket på baggrund af faglige hensyn. Beviset herfor er, at klassifikationen allerede blev anticiperet i epidemilovens bemærkninger fra d. 22. december, som jo udtrykker holdningerne på det politiske niveau.

Med denne metode mister epidemilovens skelnen mellem smitsomme og alment farlige sygdomme enhver relevans. Dermed er “undtagelsen” gjort til en altid lurende normalitet, hvormed Grundlovens rettighedssystem er sat ud af kraft.

Dette biopolitiske fupnummer er skrækkeligt at være vidne til som ”borger”, hvis jeg da stadig må bruge det udtryk.

Nu kommer så det næste problem: For hvordan kan man opretholde en Nedlukning, der er begrundet i hasteloven fra d. 12. marts 2020, når denne lov ikke mere gælder, og når den nye lov har indført nye krav til parlamentariske behandling af ”restriktioner”? Alle regler burde jo nu køres igennem en ny bekendtgørelsesmølle, hvor de politiske partier tvinges til at tage stilling til det hele igen? I modsat fald er den nye lov ligegyldig.

Ny klassifikation af Corona: Jeg har i de sidste par dage diskuteret klassifikationen af coronaen. Der er kommet…

Posted by Thomas Aastrup Rømer on Sunday, February 28, 2021

En kort note ang. MIB demonstrationer – en pessimistisk analyse kunne lyde: I mellemtiden gør det regeringen intet at have velafgrænsede MIB demoer, som fungerer som ventil, men ikke får synderlig pressedækning, ikke når ud med titusinder visningstal på internet og flyers til den danske befolkning. osv. – – 

Hvad de er virkeligt bange for er; the pen is (often) stronger than the sword, og af samme grund bøffer de massivt op for censur og damage control af ordets trancebrydende virkninger, for det er ikke meningen at folk skal vågne op. Man skal banke folk på plads med frygten for straf, og få dem til at udøve selvcensur og tavshed.

Og de som er opvågnede og som vækker andre sovende mennesker,  inkl. Men In Black, skal mistænkeliggøres som “ekstremister’ og snart ‘domestic terrorists’ i den sovende befolknings øjne og ører….og Facebook er pt. massivt censureret.

Selvom regeringen og PET ikke er glade for MIB demonstrationerne, kan de tænke: Lad foreløbigt MIB blot larme som en ventil, assisteret af babysitter-dialog politiet (selvom tidligere erfaringer viser, at de er rede til at sætte politi-uroer voldeligt sindssygt ind mod demonstranterne på hvert givent tidspunkt)  men de skal nødigt have hollandske og østrigske kaos-tilstande på gaderne, hvis demoerne vokser sig for store, for de har utvivlsomt set, at der er bagsider i popularitet ved dette (og dette er ikke en anbefaling for vold men blot en analyse)

 Europæiske lande har titusinder af folk, som protesterer mod corona restriktionerne på gaden (og der er langt til disse tal komner til DK) – stadigvæk sker der ikke en skid fordi regeringerne ikke gør noget ved Corona restriktionerne andet end symptombehandling og krummer fra bordet, hvis formål er at bestikke og pacificere massernes organisationsevne indtil den økonomiske destruktion er til ende. På dette tidspunkt er The Great Reset, som er planen, i sin afgørende fase. Tidligere analyser fra sidste år på Ildspor viser at bølgemodellen er planen; gradvis genåbning, begrænset og/eller fuld lockdown, gradvis genåbning, fuld lockdon blver en realitet over de næste mange år, indtil det økonomiske kollaps er en realitet.

Bølgemodellen med konditionering og kontrol begynder at dukke op overalt, og den er mest åbenlys i den tilsigtede “løsning”, der er præsenteret af etablissementets eliter som svar på koronavirusudbruddet…De skaber en krisesatmosfære for at holde folk omkring dem ubalancerede og ude på tøjet, og derefter ”aflaste presset” med mellemrum, så de samme mennesker slapper af og deres vrede bliver neutraliseret for en tid. Derefter starter processen igen.’


Fra tidiligere:

Epidemi-loven er vedtaget. Corona

En ’tilfældig’ korrelation vil med tiden kunne vise sig ang. tvang;  statistisk vil flere samfundskritikere (“samfundskritisk sygdom”) vis-a-vis Corona-lydige kunne få flere Corona-STASI besøg, isolation, tvangsfjernelser, etc. end den “normale” føjelige del af befolkningen (de “gode” borgere”)

‘Igennem 70 år har de danske efterretningstjenester ignoreret loven. Igen og igen har det vist sig, at de danske efterretningstjenester ikke overholder loven og de løfter, der er afgivet. Det er svært at tro, at der er et reelt ønske om demokratisk kontrol.’
– Preben Wilhjelm, Politiken, 31. marts 2018

En PET liste samlet gennem årtier er sikkert handy til dette formål, når Corona-dissidenter skal fjernes. Kina er jo modellen for DK DDR..

Carl Henrik Rørbeck har kommenteret på ovenstående:

“Det kan man virkelig frygte. Processen startede med vedtagelsen af terrorpakke 1. Jeg var en af de få, der råbte højt dengang – og advarede om, at processen ikke ville stoppe her, fordi terrorlovene så tydeligt havde andre formål end at standse terrorisme, hvad også PET’s tidligere operative chef påpegede. Det kostede mig adgangen til dagspressen – specielt Berlingske, som jeg ofte har skrevet i siden 70’erne. Og vi skal heller ikke tro, at det standser med Epidemiloven. Det vil fortsætte, indtil vi har et fuldtonet diktatur, hvis grænser for umenneskelighed vi næppe kan forestille os.”

Forslag: Flyers skal deles ud til  restaurationer og andre fag og grupper som opfordrer til massiv civil ulydighed med koordineret genåbning  600 uddelere af flyers kan MIB og andre frihedsgrupper mønstre, hvor hver uddeler får 50 flyers. 

Det er vigtigt at finde alternativ til Telegram allerede nu FØR de angriber platformen, og etablere platformen nu, så folk kan kommunikere og finde hinanden.

USA: 4.marts (eller anden dato i marts og/eller april) vil være en ny PSYOP ( a la den 6. januar i Washington), hvor man endnu engang vil bruge Qanon-tilhængere og Agent Provocateurs til at angribe Washington DC.(Danmark vil følge trop). De rigtige dissidenter af imperiet, de originale sandhedsbevægelser som intet har med Qanon at gøre, vil herefter i pressen og af The Deep State blive udråbt som “terrorister” (skyld per falsk association),og blive karakterhenrettet yderligere i pressen. Muligvis vil Telegram ( med den 4. marts som påskud) blive forsøgt taget ned eller angrebet. Qanus PSYOP sagaen fortsætter i øvrigt:

StormCloudsGathering: “Q-Anon is morphing into something very strange. They are starting a new religion centered around a character they call Sabmyk. Seriously. I have been watching their activities here on Telegram. They have hundreds of pages, many impersonating celebrities, all working with the same narrative. Who are these people? Stinks of an intelligence operation.
Psyop. This is going to be used to target Telegram, patriots, anyone that exposes government and believes in freedom.
Look at DC, they said the National Guard would be gone in April, now it’s March. [Det er Qanon-folks forudsigelser, hvor de ændrer datoer/måneder for forudsigelser, dvs. i dette ovennævnte tilfælde har de tidligere sagt, at det vil være april 2021, hvor det nu er ændret til marts 2021, at the National Guard vil være væk. Den slags…] Over a “threat” of violence coming from Qanon groups, which sounds like total bullshit. The military is here to stay. They are forming something big.”
– februar 2021

(StormCloudsGathering er en amerikansk dissident som lavede meget fine produktioner med høje visningstal. Han var kendt men virker som om The Deep State forsøgte at usynliggøre ham fra ca. 2016)
Q was only invented to discredit anons…and the truth movement. Awake turned in “woke” and so on.
Just created more division ….Well done military industrial complex.

Kommunikation. Det er vigtigt at finde alternativ til Telegram allerede nu FØR de angriber platformen, og etablere platformen nu, så folk kan kommunikere og finde hinanden. B-plan nu hvor grupper kan migrere til.

(I 2016 slettede Mads Palsvig sin egen platform, “Jagten på den Forsvundne Skat”, en gruppe på FB med mange tusinder af mennesker. Det var som en asteroide med mange tusinder af mennesker, der eksploderede pludseligt. Pludselig var alle løsrevne fragmenter – og de som var samlet på “asteroiden”, svævede nu i det tomme rum totalt isolerede og atomiserede fra hinanden, ude af stand til at kommunikere med hinanden. Ingen kunne pludselig finde hinanden (meget få). Det var frygteligt. Ironisk at bruge dette eksempel men samme princip når platforme pludselig slettes af FB, Parler, etc)

UPDATE: For indergrupper og de mest vidende frihedskæmpere: Køb brugt mobil og taletidskort, og sæt Wickr netværk op med fortrolige. Lav Wickr grupper, så i IKKE bliver kompromitterede af Telegram, idet store Telegram grupper kan have folk som sladrer og/eller praler (der er læks til PET i værste fald). Dette er VIGTIGT idet de mest vidende skal beskyttes, så deres aktioner/demoer beskyttes, Uden de mest skarpe, vil mange planer og aktioner falde fra hinanden, hvis de bedste arresteres. Lad ikke planer falde i fjendens hænder! Hav fysiske mødesteder og bevæg jer uden mobil, når i holder de mest sensitive møder. Hav disse ting på plads NU FØR i bliver klog af skade!

 • Oplys dine medmennesker om Corona svindelen. Effektivitet er kriteriet, dvs. at nå FLEST folk – målgruppen er den brede befolkning, som sover. DE er uvidende om alle Corona-løgnene. Metoden:Det gør man ved at tale til dem i det sprog og de begreber de forstår. Verificerbare facts, statens og mediernes udeladelser, modsigelser og usandheder. Det er de sovende borgere som tror på løgnene, som er det svage led, og derfor skal vækkes – dette er er altafgørende!!!

  (Det skal derfor ikke være for esoterisk, ikke noget Q hope porn, ikke noget Pro-Trump, ikke eksotiske uvedkommende ting, som Hr. og Fru. Jensen ikke kan forholde sig til, heller ikke loger, Kongemagten med lille eller stort k, for det kan folk simpelthen ikke forholde sig til OG medierne vil bruge det til latterliggørelse af alle andre mærkesager, som de vil smide ud med badevandet. Den bedste lærer er ikke den mest avancerede, men den som kan facilitere det første trin i opvågning på den korteste distance for Hr. og Fru Hakkebøf. Hvis den kognitive kløft i distance er for stor, vil almindelige uvidende danskere tage afstand, og smide hele pakken ud. DK er i forvejen frivillige Nordkoreanere, som skal vækkes fra MetteMors Corona-forræderi, I mere nørdede programmer og websites kan man dække ting, som de fleste ikke kan forholde sig til, men IKKE i en bred folkelig appel)
 • Ved demonstrationer og march gennem byen: Ladvogne med STORE højtalere spiller forindspillede beskeder GENTAGNE gange om alt om Corona tyranniet, som pressen ikke rapporterer, vacciner, politisk bedrag, at pressen censurerer, osv. (hvis det er om tests, så henvis f.eks. PCR- dommen i Portugal og Sverige om at PCR er svindel, IKKE kan bruges, at smittetal er meningsløse, etc.). Annoncer over højtalere med henvisning til et website. Gentag mange gange disse beskeder over marchen eller konstant (dette udelukker ikke kanonslag eller klinke-klonkelyde). Hav den slags ladvogne med højtalere i midten af marchen, og bevogt dem ekstra, så ladvogne er beskyttet fra Politiets tyveri! Højtalere ud til folket med ORD er afgørende! Ordet er magt og oplysning!

  ( Klink-klonk og skilte giver ikke befolkningen og forbipasserende nogen artikuleret viden og er – på trods af, at klink-klonk også giver noget godt – meget ineffektive ift. ARTIKULERET oplysning. Bankelyde giver meget meget lidt sproglig oplysning til offentligheden, når man vader gennem byens gader. Begge dele er nødvendige, men højtalere med info i SPROG er meget vigtige)
 • Kontrataktik mod infiltration af demonstrationer – meget vigtig artikel, eneste af sin slags i Danmark.
 •  læger og jurister ud i offentligheden, som protesterer mod Corona. De få modige læger er voldsomt censurerede og kommer IKKE ud i mainstream (og resten af lægerne er enten moralsk medskyldige, tavse, frygtsomme eller medløbere på regeringens falske fortælling). Lav interviews og artikler med såddane jurister og læger; at Corona-narrativet og restriktionerne er spækfyldt med uhyrlige fejl. Den slags informationer skal ud i befolkningens bevidsthed udenom massemedier.
 • Lav en B-plan med andre allerede nu (afsides steder hvor i kan være), og øv dig også i at lave en bug-out bag løsning. Det kan ikke skade at øve sig i at gå under radaren allerede nu. Ransagning uden dommerkendelse skulle i øvrigt være gennemført i sidste uge. Køb brugt mobil og taletidskort, og sæt Wickr netværk op med fortrolige (se vigtig fonote [1] ang. kommunikation)
Guerilla metoder
 • Oplysning og Metoder

  1) internet – emails til staten, foreninger, institutioner og medier (talking truth to power), produktion af videoer, wordpress sites, etc.
  2)
   flyveblade, graffiti, flyers og klistermærker
  3) fysiske aktioner og demonstrationer
  4) ugentligt radioprogram (ugen der gik under radaren)
  5) arrangementer, events, stand-up, humor (humor er det flammende sværd som er mest effektivt)
  6) Live-streaming events er det mest effektive, HVIS der bliver laver BIG time reklame/marketing op til live-streaming eventen. Internet ER stadig den bedste og mest effektive måde at oplyse FLEST folk udenom massemedierne.
 • Flyers, klistermærker, piecer, m.m. til militæret og Politiet.
 • Rekruter frivillige – og brug Swarmwise* metoder (hvis du kan lære det)

  Kun hvis befolkningerne informeres med aktivistiske aktioner, organisationer, læger og jurister, etc. (det som sker nu) udenom massemedierne i større grad, vil dette vanvid stoppes eksponentielt hurtigere. F.eks. vil Swarmwise principper* og agorisme gøre aktivisme og opvågning LANGT mere effektivt, m.m. – i mellemtiden vil man risikere en midlertidig endnu mere sindssyg og kollektivistisk drakonisk Corona-Apartheid rædselsperiode (hvor individets frihed går endnu mere tabt), før dette nye Bio-Apartheit rædselsvælde kollapser engang i fremtiden.

  * Et af verdens bedste metoder, Rick Falkvinge (også interviewet af James Corbett): “Dit mest værdifulde aktiv er ikke dine medarbejdere,” sagde jeg til direktøren. ”Dit mest værdifulde aktiv er de tusinder af mennesker, der ønsker at arbejde gratis for dig, og du ikke lader dem. ”..Vores kampagnebudget var 50.000 euro. Vores konkurrenter havde brugt seks millioner. Vi havde brugt mindre end 1 procent af deres budget og stadig slog vi dem dem, hvilket gav os en omkostningseffektiv fordel på over to størrelsesordener. Dette skyldtes udelukkende arbejdet “sværmviis” (Swarmwise), og metoderne kan oversættes til næsten enhver organiseret aktivitet i stor skala . –  download as PDF. Se oversigt.
 • Stift foreninger og bevægelser
 • For at indsamle store penge hurtigt; brug crowdfunding websites og erhvervs mobilepay
 • Kommunikation. Opbygning af B-planer for alternative sociale medier og kommunikation som alternativ til Facebook, Messenger, Hotmail, Yahoo, Gmail, etc. Skab telefonkæder via Telegram og Wickr. Kortbølgeradioer med kodepersoner. Se lang fodnote [1] – vigtigt.
 • Hvis telefoni og internet går ned/mere kontrol: Aftal fysiske mødesteder i byerne, og også bestemte steder udenfor byerne. Sverige som tilflugtssted. Skab netværk via Wickr og Telegram, endda kortbølgesendere i kode (hvis muligt). En Faraday pung er stadig den stærkeste og sikreste modforholdsregel mod trådløs aflytning [1]
 • Boykot af og info til virksomheder – en dansk bevægelse som skal oplyse via uddelte flyers til restaurationer og virksomheder, at de blindt adlyder vejen til ødelæggelse af Danmark, at de fungerer som Corona-HIPO’er, Det skal stå meget klart på en sådan flyer, hvordan at befolkningen spilles ud mod hinanden, etc. Et dansk sort register website om virksomheder der underlægger sig Corona-fascismen skal laves (men det eksisterer allerede, men kan ikke huske link )
 • Gøre medierne opmærksomme på PCR og Corona anomalierne, holde dem ansvarlige for medløberi, undladelser og fordrejelser (NoL)
 • Ansvarserklæringer: Notice of Liabilities (ansvarspådragelse) til alle anvarlige og STASI samarbejdspartnere
 • Humor er det flammende sværd, måske det bedste – i radio, aktioner, skrifter, flyers, ladvogne med højtalere, etc.
 • Lav ugentligt podcast – RAPPORT fra ugen der gik under radaren. telefon optagelser/indslag med læger, jurister, etc.
 • Ambush journalistik med skjult kamera (bagholdsjournalistik med spionbriller/kamera, etc), med politikere, borgmestre, embedsmænd, SSI, Sundhedsstryelsens folk, etc. Upload herefter til internet. NB! De danske aktivister bør ikke kun følge Rudowskis eksempel men have dokumentation klar, hvis politikere, embedsmænd har ‘hukommelsestab’. Se eksempler: https://www.youtube.com/watch?v=6yn_0z5TaqE
 • Giv alternativer og info til folk: Direkte Demokrati og/eller Voluntarisme
 • Når droner bliver brugt mod jer i større stil: Hav lasere i grupper som kan neutralisere dronernes overvågning.
 • MEGET VIGTIGT: Opbygning af B-planer for alternativ økonomi som modsvar på The Great Reset FØR crashet indtræffer. Bytteøkonomi i byen og nye netværk, krypto valuta, Agorisme*, m.m. – dannelse af sådanne netværk SKAL være på plads FØR cyber attack, økonomisk crash, elektricitetsnedbrud og tiltagende militarisme finder sted. Lokale valuta, bytteøkonomier skal etableres FØR the coming event! Nogle i DK har f.eks. skabt en forening om dette potentielt revolutionerende materiale, som kan gøre dig selvforsynende i minusgrader hele året rundt: www.freedome.dk.

  Agorisme er en politisk filosofi, som blev grundlagt af Samuel Edward Konkin III. Agorismens endemål er, at skabe et samfund hvor alle “relationer mellem mennesker er frivillige interaktioner – et frit marked.” Begrebet kommer af det græske ord “agora,” som var en åben plads til samling og handel i de antikke græske bystater. Ideologisk er agorismen et udtryk, der repræsenterer en revolutionær type af frimarkedsanarkisme, og en undergrundsøkonomi, som er forsvaret for aktiviteter baseret på skattefri undergrundsøkonomisk aktivitet. Agorister mener at en sådan undergrundsøkonomi vil føre til udviklingen af stærke private forsvar for frihed og privat ejendomsret.

  F.eks. er Ubuntu movement, Vladimir Megre’s bøger om ‘Anastasia’ eller Derrick Broze’s Freedom Cells, etc. som inspiration meget oppe i tidsånden blandt frihedselskende mennesker)

  Det virker dog som om, at de fleste kun tænker på protester, og disse ER nødvendige MEN det andet aspekt – at danne nye selvforsynende fællesskaber – er IKKE i kikkerten for 99% af befolkningen, hvorfor de fleste VIL være på skideren, når det økonomiske sammenbrud indtræffer (regeringer vil derfor tvinge dem til Covidtests før de kan få økonomisk hjælp) Nye netværk og parallel-økonomier, bytteøkonomi, etc. HASTER mere end nogensinde.

  En 100% sikker forudsigelse: Folk vil først indse nødvendigheden af selvforsynende fællesskaber og sådanne nye netværk i en meget sen time, hvor tiden er kort, og mulighederne er meget færre, suk…..

  ‘There are two schools of thought in the liberty movement; one suggesting that the globalist agenda is fixed and unstoppable and that the best anyone can do is survive. The second suggests that the reset can be stopped and the globalists can be brought to justice. I stand in both camps….But, I see millions of Americans standing in opposition to this agenda. I see sheriffs and police across the country refusing to enforce the agenda, even in hard-left states like California. I see protests in lockdown states like Michigan, California and New York. I see mass protests in Europe. I see the Reset scheme being exposed and the truth breaking into the mainstream. I see something rising to the surface, and I smell that gunpowder scent of rebellion, and I like it. I’m not pessimistic about the future. I know a crash is coming. I know a fight is coming. But right now what I see is a fight that can and will be won by those that respect the principles of freedom. The globalists may have overplayed their hand.’
  – Brandon Smith, december 2020

Leder i Berlingske: “Vaccinepas er en vigtig brik i genoplukningen. Staten skal ikke tvinge nogen til at blive vaccineret mod coronavirus, men et vaccinepas kan være led i en noget for noget-strategi, hvor man både kan gøre noget for fællesskabet og selv opnå nogle fordele. “

‘Forvent tiltagende militarisering også, og fuld nedlukning indenfor overskuelig fremtid.
De går også 100% efter internet og kommunikation (flere militære kilder i DK og EU bekræfter dette 100% , samt indikeret af WEF’s officielle meget stærke advarsel om et kommende cyber attack, som vil få “Corona” til at blegne), men vil tro, at det først vil ske efter det økonomiske crash som er planlagt, som skal være problem-reaction-solution-delen på indførsel af digitale penge fra centralbankerne, den største økonomiske event i verdenshistorien….men hvornår ved vi ikke, og det gør eliten ikke selv, da timingen er afgørende.”
– Ny Verdens(u)orden er slutspillet


FODNOTER

[1] Liste for fremtidens sikkerhed og kommunikation:

Køb brugt mobil og taletidskort, og sæt Wickr netværk op med fortrolige.

For indergrupper og de mest vidende firhedskæmpere: Lav Wickr grupper, så i IKKE bliver kompromitterede af Telegram, idet store Telegram grupper kan have folk som sladrer og/eller praler (der er læks til PET i værste fald). Dette er VIGTIGT idet de mest vidende skal bekyttes, så deres aktioner/demoer beskyttes, Lad ikke planer falde i fjendes hænder! Hav fysiske mødesteder og bevæg jer uden mobil, når i holder de mest sensitive møder.

Gennembrud i nyt internet som IKKE blot kan tages ud:  IPFS (se https://www.corbettreport.com/interview-1584-ernest-hancock-and-derrick-slopey-on-ipfs/ )

Packet Radio (Post Apocalyptic Internet?)
Prehistoric WiFi? Converting bits into audio and broadcasting them via radio – Dr Aaron Jackson demos packet radio. https://www.facebook.com/computerphile https://twitter.com/computer_phile


Krypteret mails: Tutanota eller Protonmail – gerne begge (i stedet for Gmail, Yahoo, Hotmail).

Lær PGP evt.

Krypteret Messenger: Telegram eller Signal for video og audio (i stedet for Facetime, Messenger, Skype, Whatsapp, Zoom, etc.)

Krypteret tekst: Wickr – totalt hardcore. Kokainpushere og politikere bruger det.

Telefoni befriet fra Android og Apple: Linux Sailfish OS2 – Sony telefoner som skal crackes. Dette er vigtigt, idet Android og Apple fremtidige (og nuværende) systemer bruges af COVID19 opsporing, fremtidskrav, vaccinepas, etc. Sailfish er et helt andet operativ system som IKKE har imperiets 1000 daglige trackers og du styrer SELV. Følg blot anvisningerne præcist – det er lettere end du tror.

Sociale Platforme: MeWe, Parler, Kargoe, Minds, VK, etc. – dvs. andre platforme som B-plan i stedet for Facebook, så folk altid kan finde hinanden, have større frihed, privatliv. Facebook sletter og censurerer brugere i en ekstrem grad, så det er afgørende at have en B-plan og kunne finde hinanden, dersom i slettes fra Facebook.

Video platforme: BitChute og Brand New Tube (i stedet for YouTube)

Andre søgemaskiner i stedet for Google (Duck Gogo er  åbenbart ikke engang sikkert. Yandex.ru giver interessante søgeresultater)

Lav også telefonkæder via f.eks. Wickr og Telegram.

For de IT-kyndige: Sæt kommunikationslinjer op via Deep Web og Darknet


Uddrag fra kapitlet ‘STASI 2.0 – Modforholdsregler‘ 2018 (fra kommende bog ‘Kontrakataloget’):

You know, for us, this would have been a dream come true….so much information on so many people
– Wolfgang Schmidt, tidligere DDR chef for STASI, om NSA’s overvågningskapaciteter, 2013

Som regeringerne rundt om i verden, herunder vor egen er konfronteret med tiltagende folkelig opvågning og modstand, er vi samtidigt vidne til en intensivering i brugen af disse metoder beskrevet i nærværende skrift. I forsøget på at miskreditere sandhed, kontrollere narrativet og sabotere dissens og opposition, vil sikkerhedstjenesternes opgraderede teknologiske værktøjskasse blive taget yderligere i brug.

Som regeringskontrol, uro og censur tiltager yderligere i EU og USA, opstår spørgsmålet:

Vil din politiske eller aktivistiske gruppe blive et mål for censur, bøder, fængsling, prioriteret overvågning, udhængning, sabotage og infiltration via agent provocateurs på et tidspunkt?

Målene har været ret forskellige, men regeringer har helt sikkert ikke altid fokuseret på såkaldte radikale miljøer. Samtidigt kan regeringernes definitioner af, hvilke grupper de anser som risiko, ændre sig hurtigt og tavst. Det vil bestemt ikke blive annonceret. Mange grupper har ikke opdaget, at de har haft agent provocateurs i deres midte, men opdagede det først efter flere år.

Hvordan spotter du Agent Provocateurs?

Baseret på flere kilder i udlandet, specielt USA, har erfarne observatører foreslået nogle tips til at identificere sådanne agenter. De er ikke idiotsikre, men potentielle indikationer:

 • Agenter vil ofte mangle baggrundsforbindelser eller referencer. Ingen i dine cirkler eller relaterede grupper vil kende dem.
 • Agenter forsøger at holde diskussioner og handling uproduktive og uden fremdrift. De vil bruge masser af tid på at debattere emner, men der er liden handling.
 • De har tendens til at skabe splid og ballade i grupper og mellem gruppemedlemmer. De efterlader kaos i deres kølvand.
 • De har tendens til at tage kontakt med personer i gruppen, som er utilfredse. Når relationen med disse folk vokser, spredes utilfredsheden – f.eks. bliver gruppen manipuleret til intern splid og kollapser.
 • Nogle agenter har været tidligere straffede, og gør dette arbejde som led i en aftale (strafnedsættelse, etc.). Disse folk har tendens til at hoppe fra organisation til organisation på relativt kort tid.
 • Agenter har ikke kendte indtægtskilder. De kan have et job, der ikke svarer til deres udgifter eller hævder, at deres penge kommer fra tidligere opsparinger.
 • De har en tendens til at give gaver til eller smigre nøglepersoner først. Dette hjælper dem med at opbygge tillid til gruppen.
 • Når de konfronteres, vil de blive defensive og begynde at lave deres egne anklager.
 • De virker som zeloter (fanatiske), men deres arbejde er ufrugtbart. De har lidenskab, men er i bund og grund ligeglade – de bekymrer sig ikke virkeligt om sagen.
 • Hvis kollaps af gruppen ikke finder sted, vil man ofte se en rivaliserende gruppe dukke op med næsten identisk ‘partiprogram’/observans (kontrolleret opposition). Kollaps, sabotage eller miskreditering af den første gruppe via den anden gruppe vil kunne finde sted. Meningen er som altid at splitte samling og bevare kontrollen i etablissementets favør.


Se mere om Agent Provocateurs her: Kontrataktik mod infiltration af demonstrationer

Alt som fremtræder som anomalier, giver clues om en glitch in the Matrix, og bør derfor altid undersøges. Se på nærværende karakteristika som bør være fraværende, og fraværende karakteristika som bør vær nærværende i hht. en enhver aktørs selverklærede observans, intention, handling, etc.

For at undgå infiltratører, når folk med upåklagelig integritet er det eneste ønskelige, er dybe baggrundstjek – endda værktøjer som Statement Analysis og NLP – en mulighed for detektion, når nye aktivister tilslutter sig en gruppe. Dette kan forekomme paranoidt, men når man påtænker, at baggrundstjek er almen procedure – specielt ved ansættelse i sikkerhedstjenester og andre statslige entiteter – fremstår sådanne forholdsregler ikke længere ‘paranoide’. Detektion kan sågar være livsafgørende i både fødsel og død, da aktivister – foruden at dø i ‘trafikuheld’ og lign. – intetanende kan ende op i amourøse livtag med infiltratøren:

‘Den måske mest vidende journalist på internationale arbejderforhold, fagforeninger, osv. og den eneste danske journalist, jeg har hørt tale om [Margaret] Thatchers ødelæggelse af minearbejdernes fagforeninger, er Lindvig [Niels Lindvig, DR’s Orientering]…har forklaret, hvordan det engelske politi (eller efterretningstjenesten) havde undercover agenter infiltreret i den britiske fredsbevægelse i en grad, så agenterne havde fået børn med de intetanende aktivister.’
– sociolog Lars Jørgensen, Kommunikationsforum, 17. maj 2018

Privat fortrolig kommunikation via mobiltelefon – 2 bud:


* Wickr


‘Messaging-appen Wickr lader dig sende krypterede beskeder, som sletter sig selv efter få sekunder. Det har gjort appen til internet-pushernes foretrukne kontaktform….Udviklernes modsvar har blandt andet været at udlove en dusør på 100.000 dollars til hackere, der kunne blotte sårbarheder i systemet. Indtil videre er pengene ikke blevet udbetalt, og tilsyneladende nyder Wickr nu så stor troværdighed, at australske politikere bruger tjenesten til at bagtale hinanden og deres parti. ‘
– ‘Bag om Wickr – de danske internet-pusheres foretrukne app’, Vice, 26. november 2015

Find den på Google play eller App store, hvis du har en iPhone

Website: http://www.wickr.com/


Signal er et muligt alternativ: https://signal.org (men der er rygter om at det ikke er sikkert)

Om møder, sikker kommunikation og forholdsregler mod aflytning og overvågning

Hvad angår fysiske møder, der kræver hermetisk fortrolig kommunikation, bør man selvsagt IKKE aftale det over ukrypteret mobil, Facebook Messenger eller ukrypteret mail.

Post som jeg har sendt fysisk til Jylland (interview med USA-kritisk verdenskendt professor) var i upåklagelig orden, men da pakken ankom til modtageren, ringede vedkommende til mig, for da han åbnede pakken, var DVD’en smurt ind i ildelugtende tykt kemisk klister, som det tog timer at fjerne – han udbrød; ‘Hvad fanden er det der foregår, forsøger du at slå mig ihjel?’

Gamle HA’ere fortalte mig i 00’erne, at de altid havde deres mobiltelefoner liggende på et gammelt tændt fjernsyn, når de holdt møder, fordi det scramblede mikrofonen i mobilen, så de ikke kunne blive aflyttet af politiet og efterretning.

Andre sad på en café i Nansensgade med en trådløs TV monitor som scannede frekvenser, for pludselig at få et chok, da de så sig selv på displayet, overvåget af kameraer på den modsatte side af caféen, hvor Politiet eller PET havde installeret spionkameraer i en lejlighed.

Alt dette lyder meget paranoidt for nogle, men for dem som er bevidste om parallelvirkelighedenunder overfladen, er den slags næsten trivielt. Blot for at pointere vigtigheden af sikker kommunikation. Hvis man er en lunken nuddel, som flyder med strømmen på de dødes flod, rører magten dig ikke, hvorfor denne sidste kategori ikke kan tro på den slags historier medmindre de er på TV2 eller lign – samme kategori bliver dog også overvåget, logget, etc. men automatiseret overvågning med laveste prioritet.

Chefen for FBI og Mark Zuckerberg har i øvrigt i mange år tildækket computerens indbyggede kamera, men den almindelige borger er ‘paranoid’, hvis man følger samme råd? Ironisk er det, at man blev kaldt ‘paranoid’ og ‘konspirationsteoretiker’ af de selvsamme skeptikere dengang, som i dag anbefaler sådanne ‘paranoide’ modforholdregler mod overvågning:

‘Sæt klistermærker på dine kameraer, når du ikke bruger dem.’
– Journalistens guide: Få styr på din digitale sikkerhed
http://journalisten.dk/stop

‘FBI director reveals he covers his webcam with TAPE – and says everyone should be doing the same to stop hackers spying’, Daily Mail, 2016, 15. september 2016


‘Mark Zuckerberg tapes over his webcam – Should You?’, The Guardian, 22. juni 2016

Næste gang du hører nogen sige, ‘jeg har intet at skjule’, så spørg vedkommende om, hvorfor det ikke er acceptabelt, at regeringers sikkerhedstjenester og organisationer, ikke kan filme vedkommende i soveværelset eller på toilettet!?


‘Hvis du intet har at skjule, har du intet at frygte’.. er totalt irrelevant. Hvis du gør noget som regeringen ikke bryder sig om, vil de komme efter dig’
– William Binney, NSA whistleblower, en af de bedste kodebrydere i NSA’s historie


‘Optagelserne blev mere turbulente, end hun nogensinde havde forestillet sig. … Tannie Nyboes og Stine Gry Jonassens bopæle blev ransaget af betjente, mens de ikke var hjemme. Derefter sov de et nyt sted næsten hver nat. Og de slukkede deres telefoner for ikke at blive aflyttet.’
– ‘I skal bare klø dem med de stave! – Filmmagasinet Ekko

Ovenstående råd er uholdbart, for alle telefoners mikrofoner kan aflyttes live direkte fra mobilens eller mikrofon, SELV hvis man slukker telefonen. Private kunne aflytte folks mobiler på brugerniveau allerede for 10 år siden med Flexispy * (ingen troede det dengang, lige indtil der kom et kort indslag på TV2 om det i 00’erne).


* ”FlexiSPY … records phone calls, captures keystrokes, lets you read email, SMS, Facebook and WhatsApp messages, track device locations and even remotely turn on microphones to record conversations—all without the user knowing.”
www.bestphonespy.com/flexispy-review/

Det er velkendt, at efterretningstjenester er langt foran de private spy-tech-udbud på markedet.

En undtagelse mht. uvigtige møder; man kan kommunikere via ukrypterede mails og samtaler, hvis det i forvejen gælder projekter/arrangementer, som er offentligt annoncerede på forhånd med forholdsvis længere varsel, uagtet at de er kontroversielle (de er i forvejen kendte eller annoncerede).
Men når det gælder strengt privatliv og hermetisk kommunikation er det ovennævnte og andre forholdsregler. Der er mange forholdsregler, men først de ligger på rygmarven, er de ikke svære at følge.


Faraday
Som MUST bør man have en Faraday pung og/eller sæk under mødet, som mobilerne er i under mødet (ingen udgående eller indgående signaler, ingen GPS, ingen Stingray tracking, etc.). En større Faradaysæk f.eks. som folk putter deres mobiler og devices i før et meget vigtigt møde om aktivistiske aktioner starter, kan vise sig at være afgørende for at blokere overvågning.

NB! Husk at størrelsen af ens mobil skal kunne passe, og at den skal kunne blokere ALLE type signaler, indgående og udgående. Alumuminumsfolie kan til nød bruges!

NB! En Faraday pung er stadig den stærkeste og sikreste modforholdsregel mod trådløs aflytning: Af samme grund bør anti-krigsdemonstranter, happenings, møder, etc. af særlig privat karakter være af en sådan art, at telefoner efterlades i en Faradaysæk/pung, når man mødes fysisk, som ren slavisk rutine, der ligger på rygmarven.

Det hjælper som sagt ikke at slukke eller putte mobilen på flytilstand. Hvis det er et afgørende møde, og man har mistanke om, at man bliver overvåget og er ‘markeret’ som forholdsvis høj prioritet, bør man putte mobilen ned i Faradaypungen før man bevæger hen til mødestedet, idet GPS, opdateringer fra mobiltelefonen og/eller Stingray master (IMCI-catchere)geografisk kan kortlægge og pinpointe ens færden. Grunden til dette er, at der kan sættes overvågnings og aflytningsudstyr op på lokationen efter at mødet er forbi – og for så vidt, at man mødes samme sted næste gang, hjælper Faraday-punge ikke dér mod skjulte mikrofoner og kameraer (medmindre man kan detektere aflytning – endda laser lytning – er de andre forholdsregler ikke tilstrækkelige). Pushere hyrer f.eks. private specialister til at detektere og fjerne Politiets skjulte overvågningsudstyr ved Pusher Street over flere omgange, og dette sker konstant på Christiania.


Faraday hylstre er også standard for danske sikkerhedstjenester.

Meget få aktivister tager intelligente forholdsregler i DK fordi 99% af aktivister ikke oplever overvågningen, og detekterer ikke omfanget og radikaliteten af en sådan overvågning ( i modsætning til pusherne på Christiania f.eks.), idet aktivisters arbejde sjældent medfører konsekvenser i form af følelige eksekveringer, hvilket normalt kun sker i afgørende tilfælde. Mange tror derfor fejlagtigt, at ikke bliver overvågede, at tilsyneladende fravær af evidens er evidens for fravær, selvom de bliver registrerede og aflyttede. Af samme grund vil nærværende artikel også fremstå som total paranoid, alt imens pushere og gangstere griner af de fleste aktivisters naivitet.

Stingray – ulovlig overvågning med falske mobilmaster

Der er også devices, som kan lytte på mobilsamtaler via frekvenser direkte, ‘i luften’ så at sige via falske mobilmaster; såkaldte Stingrays (IMSI-fangere) benyttet af PET/FE/Politiet, hvilket er et enormt juridisk problem, men mørklagt (men lidet kendt og illegalt).

Justitsministeren vil ikke svare på, om PET bruger falske mobilmaster [Stingray] eller ej

“Borger fik afvist aktindsigt i et verdens kontroversielle overvågningsprogrammer, hvis eksistens i Danmark er blevet mørkelagt efter opsigtsvækkende kendelse fra Folketingets Ombudsmand.”


Operation Stingray – Indlands-Indblik

“Eksperter kalder det for et af verdens mest kontroversielle overvågningsprogrammer. Og selv om Justitsministeriet tidligere har afvist at anvende det, har Folketingets Ombudsmand i en ny og opsigtsvækkende kendelse mørklagt alle informationer om dets eksistens i Danmark. Dokumenter viser, at Politiets Efterretningstjeneste greb ind, da en borger ville have indsigt i programmet. “


Siden 2010 kan enhver med lidt snilde bygge en IMSI catcher, også kaldet en Stingray – masser af disse ulovlige Stingrays er af efterretningstjenesterne distribueret ud i København, Oslo, Stockholm, og formentlig alle vestlige storbyer.


Dansk sikkerhedsguru fremstiller lytteudstyr for 50 kroner: Nu kan alle kortlægge mobiler i hobevis – Se videoen, hvor Keld Norman selv demonstrerer den lille IMSI-catcher nederst i artiklen.


Stortinget i Oslo overvåges af spionudstyr

Avisen har gennem målinger opdaget flere basestationer, som ikke tilhører nogen af de myndigheder, der normalt har lov til at opsætte den slags.Det er således uvist, hvem der ejer og har installeret udstyret (Goddaw do)

– Avis: Stortinget i Oslo overvåges af spionudstyr | Nyhederne


Fake mobile towers in central Oslo may snoop on Politicians – RT


Sveriges regering synes ligesom den norske at være aflyttet ved hjælp af Stingrays:


Svensk medie: Sveriges regeringskontor aflyttes


Regeringsovervågningen breder sig fra Norge til Sverige


Teleselskaber og myndigheder i Danmark undersøger mobilovervågning efter norske afsløringer


Ekspert: Uden tvivl mobilspionage i Oslo centrum

A Norwegian Watergate?

Stingray er virkelig eksplosivt, specielt fordi teknologien indebærer – ifl. legenden, John McAfee – at man også kan lytte indiskriminerende til alle mulige samtaler i ét område.

Droner og Stingrays bliver ofte brugt til overvågning til at opsnappe pusheres kommunikation på Christiania. Men Stingray er blot masseimplementeringen af stealth-overvågning, hidden in plain sight – som taget ud af en dårlig Sci-Fi, og nobody seems to notice, nobody seems to care…..

NB! Som beskyttelse mod den sundhedsskadelige stråling fra mobiltelefoner, EMF, 5G, master, Smart Meters, WiFi, etc. bør man overveje om man bør sove i et Faraday bur/telt.

Apps

Der er et stigende antal mulige apps, som gør en privat bruger i stand til at hacke andres telefon på afstand med nogle få tryk, sende en sms og aktivere overvågning, lytte, læse den andens sms’er, endda se igennem vægge, infrarød scanning, termisk scanning, etc. Der er en veritabel, uoverskuelig og eksponentiel eksplosion af apps med gunstige og dårlige kapaciteter man ikke kan forestille sig. Selv for eksperter er udviklingen af mobilteknologi, trådløs tech, Apps (og counter-Apps), uoverskuelige qua specialisering og fagidioti, manglende overblik, etc. Et meget, meget kort ‘overblik’:


Pre-installed Backdoor On 700 Million Android Phones Sending Users’ Data To China


Over 500 Android Apps On Google Play Store Found Spying On 100 Million Users


Beware! Over 800 Android Apps on Google Play Store Contain ‘Xavier’ Malware

For de som ønsker at beskytte sig mod visse registreringer, overvågning, så har John McAfee udviklet en af de angiveligt bedste apps: D-vasive Pro: Blocking the camera, wifi, audio, GPS, Blutooth, and now Stingray Shield for D-Vasive Pro now available! In the new update of D-Vasive app for smartphones, there is an anti-stingray feature, no small feat, let alone the fact that very few people know about stingray (being aware and unsurprised you would have had to be a ‘conspiracy theorist’ , cause stingray and a lot of other things are turning out to be fact, not theory.

I det hele taget er det svært at kommunikere sikkert, når alle bruger den allestedsnærværende sladrehank Google’s Gmail. Det samme gælder Hotmail, Yahoo, m.fl. (noget der har undret iagttagere ofte i forbindelse med mange dissidenters brug af samme):
‘Then there is the issue of Gmail constructing psychological profiles of people based on their email:

– All communication was subject to deep linguistic analysis;

– conversations were parsed for keywords, meaning, and even tone;

– individuals were matched to real identities using contact information stored in a user’s Gmail address book;

– attached documents were scraped for intel — that info was then cross-referenced with previous email interactions and combined with stuff gleaned from other Google services, as well as third-party sources…

Eric Schmidt’s terrifying quote:

We don’t need you to type at all. We know where you are. We know where you’ve been. We can more or less know what you’re thinking about.

– Google – Rise of the Don’t Be Evil Empire

NB! Selv Tor er muligvis en fake honeypot, m.m. og er ikke sikkert:


Almost everyone involved in developing Tor was (or is) funded by the US government


How the NSA Attacks Tor/Firefox Users With QUANTUM and FOXACID

‘NSA-proof’ Tor actually funded by US govt agency, works with BBG, FBI & DOJ – FOIA docs

Folk i anti-krigs/aktivist/anarkist/’konspirationsteoretiker’/dissident-miljøet vil i tiltagende grad i fremtiden have behov for IT nørder og andre specialister, gerne med ‘speciale’ i anonymitet, cyber warfare, proxies, elektronik, m.m.

Den danske ‘undergrund’ er mange henseender ung, klodset, naiv. Som ‘neanderthalere’ vralter de fleste klodset rundt i et meget omfattende og avanceret computerlaboratorie – hvilket de er qua specialiseringens tidsalder, ikke kun pga. af ubevidstheden om radikaliteten af STASI Staten 2.0. De fleste aktivister tager ingen modforholdsregler, og de få som gør, har ikke tilstrækkeligt sikre modforholdsregler. I fremtiden vil den danske aktivist-‘undergrund’ blive klog af skade, og først dér blive street wise. F.eks. forsøgte nogle at installere børneporno på indflydelsesrige amerikanske aktivisters computere i 2013 via internet, for at kriminalisere og retsforfølge dissidenter, hvorfor man bør være opmærksom på den slags virulente angreb, der er en klar COINTEL teknik, blot opgraderet for det 21. århundrede (‘Warning: Prominent Activists Being Framed With Child Porn’, Activist Post, 25.juli 2013)

Krypteret Webmail

Tutanota er en gratis krypteret mail, som indtil nu virker ukompromitteret. Læg mærke til, at du kan gøre din emaladresse ultrakort, med kun 3 bogstaver som præfiks efterfulgt @ og suffikset; tuta.io.

NB! Før du overvejer at bruge webmail som 100% ‘sikker’ kommunikation, er det værd at læse denne dialog:

A: Det er tåbeligt at stole på nogen krypteret webmail udbyder! Punktum. Ethvert løfte om ikke at lagre noget eller ikke at kunne læse noget, kan ikke let verificeres. Eventuelle server-krav om ikke at beholde logfiler kan slet ikke verificeres. Enhver klientserver hævder at dit kodeord ikke lagres, osv. Dette kan ikke verificeres uden at analysere koden, hver gang du indlæser webmail-klienten. Privatlivsbaserede webmail-udbydere som Tutanota, Protonmail og lignende, er alle i denne kategori – de byder på lykkelige brugere, der ønsker prangende forsikringer om ‘privatlivets fred’, men ønsker ikke at installere GPG selv. Dette konditionerer brugerne til at ty til dårlig praksis for sikkerhed. Hvis du vil sende private e-mails, er den eneste måde at sikre dette at kryptere indholdet lokalt og derefter indsætte dem i din webmail. Og så er udbyderens valg irrelevant. For dem, der stoler på denne seneste serie af udbud af private webmails opfordrer jeg stærkt til at gøre dig bekendt med et tidligere eksempel på en sådan udbyder: Hushmail (Hushmail videregav oplysninger til den amerikanske regering).


B: Jeg forstår dig, og det er teknisk korrekt, men på et tidspunkt skal det hænge sammen. Hvis du foreslår Jens Jensen at bruge GPG eller webmail, så vil det for 99,999% af befolkningen være webmail. Der er en grund til, at GPG har en så lav adoptionshastighed, selv om det har været kendt som sikkert i lang tid. Alt, der går ud over en vis tærskel af bekvemmelighed, vil bare ikke få en tilstrækkelig kritisk masse. Mennesker, der ikke føler sig truede og ikke har en ideologisk frihedsholdning til privatlivets fred, bekymrer sig ikke nok; de har mere umiddelbare problemer at håndtere i deres daglige liv. Tjenester såsom ProtonMail er den bedste chance samfundet har for at vedtage sandsynlig sikker kommunikation en masse. Alle har ikke samme ‘trussels-matrix’.

A: Men det er netop dét, som tjenesteydelser som Proton eller Tutanota ikke er. Det er ukendt, om de er sikre eller ej, og derfor må de antages at være usikre. Disse tjenester forhindrer aktivt populariseringen af GPG , og er derfor eksplicit skadelige for privatlivets fred: Hvorfor tilbringe et par minutter ned at downloade noget, når du bare kan tilmelde dig en blank webmail konto, der lover det samme uden noget bevis? Der er sandsynligvis ingen, som er i stand til at garantere 100% sikker kommunikation. Selvom jeg brugte GPG, så skal jeg sørge for, at mit operativsystem ikke har en Hardware keylogger og Software keylogger, og selvom jeg kunne, ville jeg ikke bruge tid til personligt at analysere koden (forudsat at den er åben kilde). Udover det, ved jeg ikke om min GPU eller CPU eller harddisk eller WiFi-radiokode ikke er i fare mht. sikker kommunikation. Min ponte er: Hvis noget ikke er beviseligt sikkert, må det antages at være usikkert. Jeg tror vi snakker en smule forbi hinanden, selv om vi faktisk er på samme side. Jeg er selvfølgelig ikke uenig med din pointe om, at absolut sikkerhed ikke er realistisk opnåelig, at der er tærskler for grader af sikkerhed osv. ligesom du ikke er uenig med min pointe, at du ikke rigtig kan stole på webmail-udbydere.

Snarere er mit argument, at GPG faktisk er inden for en opnåelig tærskel på et teknologisk niveau, da det har været relativt lettere at bruge i de senere år. Grunden til, at det ikke vinder frem er, at GPG-advokater ikke har millioner eller hundredtusinder eller endda blot tusindvis af dollars at bruge på markedsføring. Årsagen til, at den ikke er blevet vedtaget i vid udstrækning, skyldes netop virksomheder som Proton Mail/ Tutanota mv. De bruger megen kapital og energi til at fremme deres eget produkt på bekostning af GPG. Ved at gøre dette placerer de deres egen økonomiske gevinst på bekostning af at hjælpe med at sprede privatlivet og bevidsthed GPG, og de er derfor skadelige for privatlivets økosystem – både fordi de undergraver GPG adoption og diverterer ressourcer fra det, og fordi de ved at gøre det, også promoverer et mindre sikkert produkt.

Se f.eks. Guide til PGP kryptering

‘Be extremely subtle, even to the point of formlessness.
Be extremely mysterious, even to the point of soundlessness.
Thereby you can be the director of the opponent’s fate.’
– Sun Tzu, The Art of War

Skynet og Droner – ‘militær kan blive sat ind mod civile danskere’
Flashback 2015‘Militæret kan nu blive sat ind mod civile danskere i tilfælde af social uro, bekræfter Forsvarsministeriet…Soldaterne trænede blandt andet elektronisk krigsførelse – overvågning af radiosignaler i luften og indhentning af informationer fra civilbefolkningen og ved hjælp af små droner med kameraer på….. den nyoprettede enhed Hærens Efterretningscenter (HEC) gennemførte i oktober Exercise Fusion….”Udviklingen i Danmark og i Europa går mod en markant større underklasse. Denne underklasse er ikke længere sikret grundlæggende velfærdsydelser og på et tidspunkt må den fattigste del af befolkningen begynde mere markante protester. Vi har set det i Spanien, hvor flere områder er blevet besat og besætterne/lokalbefolkningen driver et lokalt, autonomt samfund. Det er uhyggeligt, at man bruger ressourcer på at træne militæret til en indsats mod civilbefolkningen, fremfor at bruge midler på at sikre velfærdsamfundet”– Arbejderen, 2015

Man skulle tro, at de offentlige Public Service forpligtelser til oplysning i almenvellets tjeneste, burde have publicere nyheden om en sådan nyoprettet efterretningstjeneste (HEC) som nyhedsværdig!? Ikke mindst, at en militær efterretningstjeneste træner scenarier, som omhandler bekæmpelse af civilbefolkningen!? –kilde

2015: EU øver sig i knusning af folkeligt oprør

2017: ‘Soldater i Københavns gader sat ind uden klart lovgrundlag’

2018: “Forsvarsforlig er landet: Øget støtte til politiet og mere bekæmpelse af cyberangreb. For første gang siden afslutningen på den kolde krig øges forsvarsbudgetterne’

– DR

‘Droner bliver en del af forsvarets nye brigade og skal udvikles sammen med private dronevirksomheder.’ – ing.dk, 29. januar 2018


2018: ‘PET-chef får historisk magt: Kan gøre elitesoldater til politifolk med et knips – Folketinget klar med ny lov, der bryder politiets magtmonopol. Soldater kan ultimativt skyde mod civile. Politiets Aktionsstyrke kan nu operere direkte sammen med Jægerkorpset og Frømandskorpset, der får samme politimæssige beføjelser.’ [angiveligt ændret men det viser blot intentionen og risikoen for fremtiden]
– Ekstrabladet, 11. maj 2018

Skriv et svar