Stolt af at stå stærkt alene

Jeg har fået en invitation til nytårsfest.

Alt vel for det – må da indrømme jeg følte øjeblikkelig glæde herved.

Men lykken var kort – for indbydelsen sluttede med : mød op med frisk test og giv den gas.

Jeg bliver sgu så træt…..

Har takket nej – og fundet mig en campervan – som tager mig til ærø denne aften.
Vil hygge mig med bålritual og eget selvskab.

BUM.

1 Comment

Stærkt gået Charlotte!
Vi skal til at lære at stå stærkt ene, det er én af lektierne i denne tid, at vi tar ansvar – og det syntes jeg da bestemt du har gjort med det valg du har taget – og hvem ved, det ka da være der dukker flere op hvor du ender, eller en fest åbner sig for dig når vi nærmer os årets slutning 🙂
Jeg ved heller ikke noget, har ikke planlagt noget, det er jeg i det hele taget ikke så go til ;), jeg tar det som det kommer – og er det i eget selskab, så er jeg da helt sikker på jeg får en fest XD
<3

Comments are closed.