Medicinsk Pokemon

Fandt den her tekst ovre hos F(B)jenden og syntes godt den kan tåle at ligge andre steder også.

Fucking langt skriv.
Men jeg synes nu det er vigtig viden 😇😇

Jeg kunne godt tænke mig, at snakke om vaccinationpas (vejen til frihed- jeg kalder det medicinsk pokemon) og de fingerpegende vaccinerede.
Er du ikke fingerpegene kan du alligevel læse med. Bare lige for sjov.

Det er ikke længere en hemmelighed, at årsagen til man bliver vaccineret ( i de flestes tilfælde,) er frihed til at bevæge sig. Jeg spørger dig ikke, og jeg er ligeglad med din grund. Det er en konstatering, eftersom de fleste vaxine kampagner og presset på de unge, går på det.
Godt.
Vi som mennesker er inddelt i levels. Det her er medicinsk pokemon. Tidligere er denne her pandemi håndtering blevet sidestillet med 2. Verdenskrig med hævede Arier og beskidte ulækre jøder. Arier havde deres ariske status for evigt. Beskidte jøder havde deres.
Det har du IKKE i medicinsk pokemon. My friend. For du er indelt i level 0, 100 og 150.
Og så ikke helt alligevel. For levels svinger fra land til land. En tilføjelse til levels, er alt over nul, gir dig spring-ret. Spring- ret gør du brug af, når du ikke er pålagt at skulle teste. Det betyder du frit kan gnubbe dig op og ned af alle level mennesker uden at skulle blive pålagt en test. Det er det som nogen vil sige er frihed. Andre, ville kalde det galimatias og bullshit. For du kan altså stadig både smitte og blive smittet . Uanset level. Det er et faktum.
SÅ Hver gang du får en vaccine, så får du level 150.. ish.
I Danmark betyder dit level, at du har 12 måneders frihed. Men dit Eu pas gælder kun 9 måneder. Får du corona, bliver du level 100. Dit pas gælder 12 måneder i dk, og behold, kun 6 måneder i EU. Får du ingen af delene er du level 0.
Og lige nu er retorikken sølvpapirs hat, selvisk, konspirationsteoretiker. Uanset årsag til du er level 0. Så langt så godt. Og nu begynder det at blive interessant. For det er her, de fingrepegende retfærdighedsfacister, skal holde tungen lige i munden.

Når du når 10 måneder af dit pas, 8 i Eu, så falder du ikke i levels men nu begynder det at blive akut. Du skal til at bestille ny tid til vaccine ellers ryger du i level. Og du ryger ikke lidt. Du ryger ned på 0. MANGE 2x vaccinerede er begyndt at undre sig over hvorfor de skal have et 3. og 4 stik. Og nogle stoppede allerede efter nr. 1 fordi de fik bivirkninger. Der er nogen der har taget 2 og 3 trods bivirkninger fordi de bare var for skræmte til andet.. Uden grund. FORDI 1 stik giver level 150 og man kunne sådan set vente med 2. stik til 1ste udløbe ( what? Hvad du skulle have 2 for fuld effekt!? Meh. Jf. Coronapasset virkning og level, er 1 stik nok ;)) Hiver du i håndbremsen af den ene eller anden grund. Så ryger dit level. Og du bliver level 0.
Du bliver sølvpapirs hat, terrorist og konspirationsteoretiker.

What? Men du er jo vaccineret ! Men nej. Det er du faktisk ikke, i medicinsk pokemon.
Du bliver level 0. Så din håneret forsvinder den dag du bliver stikket. Fordi du stiger ikke i level. Du har samme level hele vejen uanset antal stik, og du mister dit pas hvis du ikke fornyer det medicinsk. Dit pas udløb svinger efter dit lands ledelses, forgodtbefindende. Som fx, at du i 2020, havde 180 dages levetid, i 2021 365 dage, men nu er de ved at tale om at sætte det tilbage så det i 2022 gælder 9 måneder. Er du vaccinert, og bliver du syg med corona. ( vi ved det er urealistiske det, med 3 stik…eller..det er ikke hvad de siger på landets hospitaler. Men whatever ;)) så ryger du fra level 150, til level 100.

What? Det giver ikke mening? Men sådan er det bare, i medicinsk pokemon.
Får du corona som level 150 eller level 0 bliver du level 100. Dine stik, hvis du har taget dem, forsvinder. Og du er nu level 100. Som med vx så svinger dit level efter dit lands humør. Lige nu er det 365 dage, i 2020 var det 180 dage. Men nu er der tale om at sætte det tilbage i 2022 til ( eller før) til 180 dage igen.

What!? Hvordan kan du sætte immunitet tilbage?? Det kan man i medicins pokemon.
Så du kan faktisk miste level ved at få corona! Men som level 150 BURDE du ikke kunne får corona. Men af uransagelige årsager stiger smittetallet trods 90 % vaxx af befolkningen.
Du TROEDE måske, at når du blev vaccinert, så blev du forhøjet til vigtig menneske og level 150 for evigt. Men du troede fejl. Du er bare et level, i medicinsk pokemon.
Og HVIS du af en eller anden grund, som fx bivirkning ikke bestiller tid til nyt stik. Så ryger du meget hurtigt tilbage til level 0.

Hvad er så pointen med mit skriv. Min pointe er, at du som skriver på facebook, går på gaden, eller sidder i stuen, og råber om hvor forfærdelige de der level 0 mennesker er, så vil jeg bare minde dig om, at du kan ryge i level næsten lige så hurtigt som du har fået den. For selvom du er level 150, så hedder du Immun i dit corona pas. Og Immun er sidestillet med uvaxt selv som level 100. Og uvaxt er sølvpapirshat, konspirationsteorist eller andet øgenavn, på linje med jøde, beskidt og tosse.

Hvad er det dog for konspirations teori du skriver her! Spørger du. Er du da helt gakkelak?
Så spørger jeg bare. Hvorfor er det MIG der er gakkelak, når jeg bare fortæller dig spillereglerne?
Jo, fordi du har ikke dokumenteret din påstand!
Næ. Jeg er færdig med dokumentation af påstande, for alt der underbygger gakkelakle påstande, er alligevel idioti, og konspirationsteori. Så du vil aldrig tro ,på det er rigtigt alligevel. Ikke Før , du faktisk selv oplever det. Eller selv undersøger det.
Hvordan kan du undersøge spørger du?
Du kan gøre det jeg har gjordt.fx. Spørge folk med et coronapas, hvad der står i det. Og/ eller kigge i dit eget. Er du vaccinert og har fået corona, så kig hvad dit pas siger. Har du fåer 1.2.3 .4 vacciner, så kig på dit pas udløbsdato.

Men det står ikke på sst eller smittesporing siger andet 🤬😡 siger du!
Thja. Siger jeg bare. Jeg går ikke efter hvad der bliver sagt. Jeg er ret konkret. Jeg kigger på hvad der står. Og kan kun forholde mig til det. Jeg er level 100 pt. Jeg troede jeg var level 100 i 12 måneder og jeg kunne rejse frit.Det er så først gået op for mig, jeg er level 50 i EU, og kan ikke bruge mit pas lige om lidt. Jeg troede heller ikke man kunne skrue tilbage på levels. Men det kan man altså. For de er jo ved at forhandle 12 måneder ned til 6 og 9 måneder.

Pjat siger du. Konspirationsteorist (fordi du ikke har hørt det også?)
Jaja siger jeg bare. Jeg er ligeglad. Du må kalde mig hvad du vil, men hvis du ikke snart tager stik x, så ryger du ned i level, og så må jeg kalde dig tosse, sølvpapirshat og konspirationsteorist!

Hvad er så meningen med vaccinen hvis man alligevel kan blive syg, og at man alligevel kan ryge ned i levels spørger du.
Ja. Kan jeg bare sige. Det er hele essencen i medicinsk pokemon. Der er ingen mening. Det skal ikke give mening. Det skal bare fjerne dit fokus på hvad der i virkeligheden sker inflation, isolation, politisk ensrettethed og ensporet totalitær agenda. Du kan mærke den, uanset level, så begynder du stille og roligt at se, hvordan vores lands magthavende kan gør grin med enhver overtrædelse af lovgivninger. Du kan se hvordan folk begynder at begå sig blandt hinanden. Tonen ændres. Du oplever uretmæssig censur på egen krop, eller blandt dine venner, der nu (lige nu i sjov) fremviser reprimander de har fået af facebook for at lave en eller anden helt legal kommentar, til en ven, på en konkurrence eller andet. Du står i et industrielt spil. Du bliver fucket med, for du er bare en bonde på denne her mark. Din værdi er intet. Du har ingen ret. Den bliver stille og roligt fjernet. Alt imens du spiller medicinsk pokemon, og jager et eller andet fuldstændigt ligegyldigt stik. Jo flere stik, des mere samfundssind og højere status tror du.
But frankly. Så er du sgu lige så tæt på galeanstalten, som et level 0.


Det var bare det 🙂