Flåt tid

Det er Flåt tid og FRONTLINE står i FRONT…
Det gælder også når jeg efterfølgende har behandlet syge hunde eller katte efter de er blevet udsat for dette giftstof
(… eller deres vacciner! )


De fleste mennesker stoler på der er fuld tjek med hvad dit kæledyr tåler, ellers ville man jo nok ikke sælge det… men desværre viser det sig anderledes – det kan blive fatalt og livstruende for din hund/kat eller andre der kommer i berøring med dyrene efter de er blevet behandlet enten oralt eller udvortes med giftmidler som Frontline og Bayer’s Bravecto.


Disse indeholder Fluralaner/Aracticider på 1000 mg og holder gift-effekten ca 3 måneder.
Det er også det der kaldes en SYSTEMISK PESTICID! .
..altså fordeler det sig i HELE dyret

Fluralaner er systemiske insekticider/aracticider der som sagt fordeler sig i hele dyret specielt udrensningsorganerne som lever og nyre – og når de ikke kan klare at udskille mere gift, hvilket er individuelt for hvert enkelt dyr afhængig af dets immunitetstilstand så er det vi har “balladen”.

Symptomer som øreflåd (rystende på hovedet) samt rindende øjne, hudkløe, eksem mv er første tegn på at de indre organer ikke længere kan følge med og udskille giften igennem de “normale” udskillelseskilder.

Når flåter og lopper suger på dyret dør de derfor i løbet af få timer fordi blodet er blevet forgiftet…
Det stopper ikke her…
jeg har en historie om en hund der var så ked af at dens ejere gav den giften udvortes, så hunden sprang hvergang bagefter direkte i havedammen – med det resultat at efterfølgende havde de ingen myg hele sommeren…

Så ikke nok med dyret bliver forgiftet, men ALT dyret er i berøring med bliver forgiftet efterfølgende.

1000 mg Fluralaner er nok til at forurene 10.000.000 liter vand til kravværdien på 0.1 microgram pr liter. 10.000.000 liter svarer til 1 persons vandforbrug i ca 10.000 år.

Man har også undersøgt sammenhængen med fugleunger’s rede-død efter reden er blevet foret med pels fra hunde der har fået giften, da fugle ofte bruger hundehår der kan være efterladt ved udendørs børstning af hunden, eller nogle i god tro ligger ud til fuglene…..

BRUG ALTERNATIVER!
Der findes efterhånden mange gode alternative produkter på markedet der er baseret på urter og andet der for dyret er helt naturligt at udskille uden at forgifte både dem, vores vand, fugle og jer der elsker at røre ved jeres kære dyr.

Skriv, hvis du evt. mangler råd om dette i kommentarsporet, da det er individuelt hvad der virker og dyret tåler og ikke mindst…

HVORFOR dit dyr tiltrækker parasitterne….!

Skriv et svar