Frequently Asked Questions

Kære ven
Vi lever nu i en tid, hvor vi som samfund bliver delt, – denne “deling” er vi desværre ikke selv herre over – og hvor meget vi end ønsker det, er det ikke sikkert dine venner måske igennem mange år, din familie, partner, eller enda børn og børnebørn deler din fornemmelse for det du mærker er indlysende og sandt.
Vi kan ikke bestemme hvad andre skal mene og syntes, men vi kan tage ansvar for egne holdninger og finde sammen med andre der har samme indsigt, for derigennem at hente styrke til at stå igennem den tid vi er i nu – og som ved kommer.
Vi er nu så langt fremme i den agenda mange af os kender drejebogen til, at det er nok at sige “Dem og os” så ved vi hvad der tales om.
Denne platform er til jer der har behov for at finde det fælleskab vi måske har mistet, eller føler mangler i denne tid, folk der står sammen istedet for at føle sig ensomme, folk der er der og hjælper hinanden hvor det kan være svært.
Vi gør det dem der står bag hele denne “Mind-control” frygter, nemlig, står sammen.
Vi genfinder “vores” nye famile, dén åndelige familie vi alle er en del af.
På sigt vil der når vi er nok blive dannet grupper over hele Danmark, så der vil f.eks blive en “Vågne Venner i Vejle”, “Vågne Venner på Djurs”, Holbæk, o.s.v.
Du er velkommen til at poste dine tanker, info eller hvad som helst du har på hjerte. her kan, vi samles – og så længe det er muligt ytre vore tanker, meninger, give nyttige links, tips, eller opslag – og når vi bliver nok, lave fælles-grupper der kan arrangere forskellige “Happenings” som “Walk & Talks” i naturen, ting, mad og sager til afhentning, enda måske tilbyde arbejde eller arbejdskraft, husly, eller haver / grund hvor der kan dyrkes afgrøder, eller hvor vi kan oprette små samfund på basis af f.eks. Biodynamisk Permakultur eller andre tiltag der kan blive nødvendigt for at kunne klare os selv i fremtiden.
Det bliver helt op til dig og vores fælles fantasi til hvad vi SAMMEN kan skabe.

Som udgangspunkt vil Vågne Venner være gratis, men som vi jo alle nok ved er det desværre ikke gratis at holde en platform kørende. Nu starter vi lidt “stille” op men jo flere ønsker om tekniske udbyggelser der kommer fra jer, jo mere vil driften komme til at koste.
Da reklamer IKKE vil være vejen frem for Vågne Venner og da vi ALDRIG kunne finde på at gøre jeres data til vores indtægtskilde er det mest tænkelige scenarie nok at Vågne Venner bliver donations afhængig.
Hvis I melder tilbage at I gerne vil være med til at finasiere Vågne Venner via medlems kontingenter vil vi naturligvis også overveje den mulighed.
Har du lyst til at være en del af Vågne Venner